Inzamelingsactie Oekraïne

Joyce , May 24 2023
J
Re:Inzamelingsactie Oekraïne
Joyce

Recent zijn wij (Stichting Stomaatje) in contact gekomen met stichting Krimpenerwaard Oekraïne. Ronald Holkamp, Kees Stoppelenberg en Dmitry Kovtunenko uit schoonhoven zamelen met hun stichting hulpgoederen in voor mensen en dieren die zwaar getroffen zijn in Oekraïne.

Op medisch gebied is aan alles een heel groot tekort, zoals:
Stomamateriaal,
katheters,
drink- en sondevoeding,
verbandmiddelen,
en incontinentiemateriaal.

Dit zou voor hun een zeer welkome aanvulling zijn voor de medische materialen die ze al verzamelen. De stichting rijdt zelf naar Sosnirka in Oekraïne toe van waaruit de materialen gedistribueerd worden naar de plaatsen waar het ´t hardst nodig is.

Mocht jij thuis een van deze medische materialen over hebben waar je zelf niks meer mee doet, dan zou deze stichting het zeer waarderen als je het aan hun wilt doneren. Voorwaarde is dat het compleet is, zoals bijv. tweedelig stomamateriaal.

Je kunt ons mailen naar info @[at] stomaatje [dot] nl, waarin je vertelt wat je aanbiedt. Dan zorgen wij dat je het juiste adres krijgt waar je het materiaal heen kunt sturen.

▶Meer info over de stichting en wat uitgebreider wat ze allemaal goed kunnen gebruiken aan medisch materiaal: https://krimpenerwaard-oekraine.nl/

Alvast bedankt!?

s
s
Re:Inzamelingsactie Oekraïne
suus

We zamelen nog steeds materiaal in!

s
s
Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com