Stichting SNF (SuriNedFoundation) zoekt Welland materiaal voor Suriname

suus , May 19 at 15:21
s
Re:Stichting SNF (SuriNedFoundation) zoekt Welland materiaal voor Suriname
suus

Gezocht Welland materiaal.

De stichting SNF (SuriNedFoundation) is sinds 2013 actief in Suriname op het gebied van bij- en nascholingen voor zorgprofessionals. In hun onderzoek naar stomazorg in Suriname ontdekten ze dat er heel veel stomamateriaal gedoneerd wordt. Helaas is veel daarvan onbruikbaar omdat het onvolledig is of te lang daar in de warmte opgeslagen is. Omdat er kennis ontbreekt is het vaak ook lastig voor de verpleegkundige om de juiste materialen te kiezen voor de individuele patient.
SNF is bezig om de hele keten van stomazorg te optimaliseren, niet alleen onderwijs maar o.a. ook de stomamaterialen. Welland denkt en werkt daarin met hen mee. De verpleegkundigen van Welland participeren in het onderwijs aan de Surinamse collega's. In overleg met alle betrokken is de voorkeur om nu zoveel mogelijk met Welland materialen te werken omdat ze dat ook tijdens het onderwijs gebruiken. Laat duidelijk zijn dat SNF groot voorstander is van de keuzevrijheid voor materialen die er
in Nederland is, dat is een groot goed! Maar om de stomazorg in Suriname goed te organiseren voor het relatief kleine aantal stomapatiënten (exacte aantallen niet bekend;
nieuwe stoma’s per jaar ongeveer 30) is het goed om niet te veel diversiteit te hebben in
materialen. Heeft u Welland materiaal over en wilt u dit doneren dan kan dit bij SNF. De verpleegkundige en patienten zijn hier erg blij mee.

www.surinedfoundation.com
info @[at] surined-foundation [dot] com
06-42 208 204

s
Re:Stichting SNF (SuriNedFoundation) zoekt Welland materiaal voor Suriname
suus

SNF heeft ons laten weten nog steeds heel graag Welland stomamateriaal te ontvangen. Het liefste eendelig materiaal. Heb je iets over? Neem contact met ze op!

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com