Stichting SNF (SuriNedFoundation) zoekt 1 delig materiaal voor Suriname

suus , May 19 2022
s
Re:Stichting SNF (SuriNedFoundation) zoekt 1 delig materiaal voor Suriname
suus

Gezocht 1 delig stomamateriaal van elk merk!

De stichting SNF (SuriNedFoundation) is sinds 2013 actief in Suriname op het gebied van bij- en nascholingen voor zorgprofessionals. In hun onderzoek naar stomazorg in Suriname ontdekten ze dat er heel veel stomamateriaal gedoneerd wordt. Helaas is veel daarvan onbruikbaar omdat het onvolledig is of te lang daar in de warmte opgeslagen is. Omdat er kennis ontbreekt is het vaak ook lastig voor de verpleegkundige om de juiste materialen te kiezen voor de individuele patient.
SNF is bezig om de hele keten van stomazorg te optimaliseren, niet alleen onderwijs maar o.a. ook de stomamaterialen.

Wellicht hebben jullie ook via het nieuws vernomen dat in Suriname de economische situatie en daardoor de gezondheidszorg in moeilijke omstandigheden verkeert. Er is een toenemende vraag doordat er minder beschikbaar is en het bijna onmogelijk te betalen is.

www.surinedfoundation.com
info @[at] surined-foundation [dot] com
06-42 208 204

s
Re:Stichting SNF (SuriNedFoundation) zoekt 1 delig materiaal voor Suriname
suus

SNF heeft ons laten weten nog steeds heel graag Welland stomamateriaal te ontvangen. Het liefste eendelig materiaal. Heb je iets over? Neem contact met ze op!

s
s
Re:Stichting SNF (SuriNedFoundation) zoekt 1 delig materiaal voor Suriname
suus

Inmiddels zamelen we met Stichting Stomaatje ook voor deze organisatie en dus voor Suriname in. De materialen die Suriname niet kan gebruiken zullen naar Oekraine gaan. Zo krijgt alles wat over is een goede bestemming en gaan we verspilling tegen~!

Lees meer:

https://www.stomaatje.nl/nieuws/stomamateriaal-voor-suriname

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com