Convex stomaplakken en plakmaterialen

Huub , September 14 2021
H
Re:Convex stomaplakken en plakmaterialen
Huub

Geachte lezer,

Voor mijn Russische schoonmoeder zoek ik convex huidplakken. Mijn schoonmoeder heeft een diepliggende stoma. Ze heeft erg veel problemen om aan materialen te komen. Iedere keer als wij een pakket kunnen sturen is het voor haar een groot feest.

Nu de mogelijkheden voor ons erg beperkt zijn om aan dit materiaal te komen doe ik graag een beroep op u. We zoeken losse convex huidplakken. (De stomazakjes spoelt ze uit) Verder is mijn schoonmoeder enorm geholpen met alle overige plakmaterialen. Mijn schoonmoeder is gelukkig heel erg handig geworden!

Heeft u dergelijke materialen over? Aangebroken? Over de datum? Maakt niets uit. We zijn er enorm mee geholpen. Ik kom graag met u in contact. We halen het graag op. Is het echt te ver weg? Dan betaal ik u uiteraard de verzendkosten.

Een hartelijke groet,

Huub

s
Re:Convex stomaplakken en plakmaterialen
suus

Beste Huub,

Heb je nog iets meer informatie over bijvoorbeeld welk diameter het gat geknipt dient te kunnen worden? En hoe bevestigd ze de zakjes aan de plak / wat voor een systeem moet het zijn?

H
Re:Convex stomaplakken en plakmaterialen
Huub

Hoi Suus. Mijn schoonmoeder heeft nodig :tweedelig stomasysteem met kliksluiting die geschikt voor een diepliggend stoma. Diameter 25 mm. Dus, wij zoeken plakken en stoma zakjes. Crème voor de bevestiging.

B
Re:Convex stomaplakken en plakmaterialen
Boogaard

Hoi Huub, Gisteren heb ik can Coloplast een proefpakketje ontvangen, maar helaas toch niet geschikt voor mijn stoma. 3 Plakken (convex) en 9 zakjes. Waar kan ik deze naar toe sturen? Groetjes Melanie.

s
Re:Convex stomaplakken en plakmaterialen
suus

Kan je nog steeds materiaal gebruiken voor je moeder Huub?

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com